ss i I 15® 69S 315 SB 92 249 398 159 4 HEERLIJKE MOORKOPPEN CELTONA TOILETPAPIER D.E. KOFFIE ROODMERK SUPER BROSSE BESCHUIT SUPER HALFVOLLE KOFFIEMELK 198 NU CHOC A VLOKKEN v“124 NV KING SIZE PINDA'S DUYVIS S ALATAvan 242 NU M Flapper 295 625 ANANAS SCHIJVEN litersblik HERO ERWTENSOEP BRINTA HAZELNOOTCREME CLASSE ROYAL krat STUNTPKIJS SCHOUDERKARBONADEkil°w"k MAGER GEHAKT750 eram CALVE PINDAKAAS v™ 260 229 KOFFIE WEER VERLAAGD 98 139 198 99 KLANT OF GEEN KLANT HAAL MAAR RAAK y WEEKEND REKLAME VAN DE SLAGER 185 135 198 99 VAN DE WARME RAKKER 798 STER SAKES JOLLY KWARK Halve Roomeitjes 200 gram 179 6 GANGMAKERS ANIJS HAGEL SELLERY SALADE MELBA TOAST PLASTIC BAL DE ECHTE GRONINGER ROZIJEN KOEK ONZE VLEESWAREN - uitsluitend kwaliteit voor een REDELIJKE PRIJS GROENTEN EN FRUIT uitsluitend het ALLERBESTE NIET TE GELOVEN - BIJNA 1 GULDEN VOORDEEL! BECEL MARGARINE 109 BECEL KOFFIEMELK J WORKUM - MAKKUM - WINSUM 198 199 a\ kV I 500 gr. 59 39 98 149 49 59 98 343 398 I 99 149 138 129 325 475 559 169 GÊ^SSHSl Donderdag: 500 gram RODE KOOL slechts Vrijdag en zaterdag: 2 krop SLA OVENVERS CASINO BROOD 298 98 298 39 pak. van 5 stuks Maandag: ZUURKOOL 500 gr. Dinsdag: SAVOYE KOOL 500 gr. SCHOUDERHAM 150 gram CORNED BEEF 150 gram 6 LUXE KRENTEBOLLEN van 210 nu 169 Woensdag: GEK. BIETJES le soort WITLOF per kilo Flinke KOMKOMMER VERSE SPINAZIE 500 gram FRANSE GOLDEN DELICIOUS 2 kilo UIEN per kilo ZOETE APPELS per kilo VERSE WORST 500 gram KATENSPEK 100 gram GEBR. GEHAKT 200 gram 4 TARTAAR van 440 NU I per bakje NU van 455 NU met echte chocola litersblik van 245 NU geen 119 NU Heerlijk op toast - 200 gr. per pak geen 169 geen 129 NU 4 rol van 129 NU SLECHTS oersterk NU maar pa'k van 250 gram geen 372 altijd 359 NU per rol van 87 NU SLECHTS van de Ruyter geen 269 NU DIEPVRIES STUNTJES KIP van 1200 gram nu 498 IGLO SCHEPIJS in 3 smaken litersbak van 435 nu KAAS GOUDSE BELEGEN 500 gram FRIESE BELEGEN NAGELKAAS 500 gr. van 235 NU 198 ”■■1. y2 liter NU 169

Kranten in de gemeente Sudwest-Fryslan (Bolswards Nieuwsblad, Sneeker Nieuwsblad en Friso)

Friso nl | 1979 | | pagina 9